Miután Elvesztettelek

JOJO MOYES
Miután elvesztettelek
2015
A talpra állás rögös útja
Jojo Moyes regénye esetében előfutárként szolgál, a Mielőtt megismertelek című mű. A kiindulási alapként szolgáló történet végén, Louisa Clark elveszti élete szerelmét, Will Trantort.
A Miután elvesztettelek tulajdonképpen egy iránytű ahhoz, hogyan kell, egyáltalán fel lehet-e állni abból a mértékű, soha véget nem érőnek tűnő keserves fájdalomból, amelyet szerelmünk elvesztése okoz.
Jojo Moyes: miután elvesztettelek

A kezdeti üresség üvöltő fájdalma nyughatatlanul munkálkodik Lou lelkében. A reptéri ír pubban eltöltött napi szintű munka nem tereli el a gondolatait, esténként pedig az egyetlen vigasza a tetőn való ücsörgés és a fehér bor. Az óráknak tűnő percek és a heteknek tűnő órák lassan telnek a tragédiát megélt nő számára, aki továbbra sem tudja, mi a motiváló tényező a holnapok felébredéseiben.
A balszerencse áradásának íratlan törvényei szerint, Lou gondjai és fájdalmai nem csökkennek – egy baleset után a lelki vívódások mellett kénytelen elviselni a fizikai fájdalmakat is, mentálisan pedig méginkább padlóra kerül, hiszen kénytelen visszaköltözni szüleihez, a felépülés érdekében. A főhős szerelme nélkül, szülőházában úgy érzi ugyanott tart, mielőtt megismerte Willt.
Amikor már nincs lejjebb, akkor kell megindulni felfelé!
Lou érzi, hogy valamit kezdenie kell saját magával, így belép a Továbblépők elnevezésű terápiás csoportba, ahol rengeteg inger éri, az alapjáraton is védtelen lelkét. A sérülékeny Louisa Clark talpra állásában érdekes pikantéria, hogy kapcsolatba kerül valakivel, történetesen halott szerelmének múltjából.
“My voice, when it emerged, cracked a little. “I’m not in love with a ghost.” 
― Jojo MoyesAfter You

Legjobb limuzin bérlés árak, chiptuning, kisteherautó bérlés

limuzin bérlés limuzin bérlés, chiptuning chiptuning Budapest, limuzin bérlés chiptuning és limuzin bérlés terembérlés életvezetési tanácsadás kisteherautó bérlés, limuzin bérlés limuzin bérlés budapest Budapesti limuzin bérlés limuzin bérlés árakLegjobb limuzin bérlés árak, chiptuning, kisteherautó bérlés

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Fredrik Backman: A hazavezető út minden reggel egyre hosszabb - Könyvajánó

Vezetés - Alex Ferguson & Michael Moritz